sâmbătă, 8 mai 2010

Dependenţi de droguri uşoare trag pe nas Tantum Rosa, o pudră folosită de femei pentru spălături vaginale

În lipsa ciupercilor „nebune” sau a sării de baie, tinerii au găsit un alt praf care-i duce în „lumea viselor”: Tantum Rosa, o pudră folosită de femei pentru spălături vaginale. O trag pe nas, o fumează sau chiar o beau.
Inventivi din fire, amatorii de senzaţii tari, înlocuiesc etnobotanicele cu praful pentru spălături intime pentru femei, Tantum Rosa.
Şi farmaciştii au observat că în ultima vreme vând multe plicuri, în special bărbaţilor. „Vindem chiar şi trei cutii pe zi. Nu ştim ce fac cu ele", ne-a spus Elena I., farmacist.
Efectul este unul foarte puternic şi îţi revii cu totul după abia 48 de ore. „Jumătate de oră nu simţi nimic în afară de greaţă profundă, ameţeală şi durere de cap. La un moment dat, vezi, de exemplu, o floare care înghite un fluture, vezi cerculeţe care dansează. Observi cum scoate fum degetul tău, părul tău, chiar şi degetul de pe picior. Dacă eşti singur în cameră şi vrei să dormi, ca să treacă efectul, nu vei reuşi pentru că te vor trezi păianjenii care coboară de pe peretele camerei, insectele mari ce zboară, şerpii, uriaşii care îţi fac cu mâna, capul care iese din uşă. Ajungi paranoic şi n-ai încredere nici în tine. Coşmarul nu se termină repede pentru că efectul ţine vreo 15-20 de ore", mărturiseşte un consumator.

Niciun comentariu: