vineri, 7 mai 2010

1. Ghici cate acte sexuale au loc in lume in decursul unei zile: 100 milioane! Ai fi ghicit?
2. Sarutul face bine la sanatate? Ei bine, da. Se pare ca surplusul de saliva reduce riscul aparitie cariilor, pastrandu-ti gura curata!
3. Poti sa pierzi calorii prin sarut? Expertii spun ca da: 26 de calorii daca te saruti un minut, 260 calorii sarutandu-te timp de 10 minute! Grozava metoda sa pierzi din greutate, asa-i?

4. Daca iubita ta pretinde ca "o doare capul", iata cea mai buna sa o ajuti: sex! Ai grija insa, pentru ca ceva presiune va apasa si pe umerii tai: ajut-o sa ajunga la orgasm, altfel creierul ei nu va elibera endorfinele care au efect "analgezic".
5. Cea mai buna metoda sa arzi din calorii: 1/2 ora de sex echivaleaza cu 150 de calorii pierdute. Asadar poti sa slabest 3-4 kilograme in fiecare an daca faci sexde 7-8 ori in fiecare luna. Daca vrei sa slabesti mai mult, tot ce trebuie sa faci este sa cresti frecventa vietii tale sexuale.
6. Te gandesti la sex de mai multe ori pe zi! Nu te ingrijora, nu esti singurul!54% dintre barbati si 19% dintre femei recunosc ca se gandesc la sex cel putin 1 data in cursul unei zile!
7. Ce natiune are parte de cele mai multe sexecrcitii anual? Se pare ce americanii si grecii sunt cei mai activi: 124 si respectiv 117 sexercitii anual! De partea cealalta a clasamentului se afla indienii si japonezii care au parte de doar 36 de zile de sex intr-un an.
8. Ai idee cam cate prezervative sunt folosita anual in lume? Ei bine, cifra este astronomica: intre 6 si 9 miliarde. Cele mai multe prezervative sunt produse in Tailanda. 3 miliarde.
9. In ce alte scopuri crezi ca ar mai putea fi folosite prezervativele decat pentru sex? Se pare ca soldatii din al II-lea razboi mondial le foloseau pentru protejarea pustilor, atunci cand erau nevoiti sa traverseze ape adanci. Astazi ele mai sunt folosite pentru protejarea aparatului de ecografii cu ultrasunete.
10. Ce categorii se situeaza in topul cautarilor pe sex? Nu esti prea departe de adevar:cuvinte precum sex, sani sau sarut doboara orice record.

Niciun comentariu: