joi, 7 aprilie 2011

SEX: Piţipoancele au invadat Facebookul


În urmă cu cîţiva ani, o fetiţă timidă, de care rîdeau copiii la şcoală, a primit o păpuşă Barbie care să îi aline suferinţa. Văzînd ea perfecţiunea din plastic, şi-a zis: "Cînd o să cresc mare, voi fi şi eu Barbie”. Doar că micuţa nu ştia atunci că păpuşa ei nu era o Barbie originală, ci o copie ieftină, chinezească. Cînd a cresut şi-a împlinit visul, cu multă muncă bineînţeles şi multe sacrificii. Straturi de farduri, păr ars, sex cu vedete, operaţii estetice, haine prea strîmte, scurte… A devenit ca păpuşa ei, o copie ieftină a păpuşii Barbie. Aşa s-au născut piţipoancele! Că a fost nevoie de ele, am înţeles. Că le place să arate cum arată, nu am înţeles, dar am acceptat. Că trebuie să le văd zilnic pe stradă, am acceptat şi aia. Dar cum să înţeleg faptul că ele singure se prezintă ca „piţipoance” şi sînt şi mîndre de asta. Adică piţipoancă nu înseamnă ceva rău, urît, ca o înjurătură? Dacă scrii pe Facebook piţipoancă, găseşti cel puţin 20 de domnişoare care poartă acest „nume”. Piţipoanca, Piţipoanca Ta, Tigroaica Piţipoanca, Piţipoanca de Dorobanţi, Piţipoanca Păpuşica, Piţipoanca Dulce sînt doar cîteva dintre aceste dive. În cazul în care nu v-aţi dat seama de rasa acestor fete, pentru că era foarte greu din cauza buzelor care le acoperă faţa şi a altor detalii pe care le cunoaştem cu toţii, ele vă anunţă: „intraţi liniştit, aici stă o Piţipoancă”. Spre exemplu, „Piţipoanca Ta” este din Bacău, are 22 de ani (trist) şi este liber profesionistă. Îi ascultă pe Horea Brenciu, Anda Adam, dar îl citeşte pe Ion Creangă (probabil a citit de multe ori Povestea Pulei). Despre ea spune că este „sexy şi rea” şi chiar ne invită să o provocăm. Comentariile reprezintă cireaşa de pe tort. În timp ce băieţii o întreabă: „cf papusA... ai cui pitipoanca esti u?” ea le răspunde politicos: „a lu mama si a lu tata”. Adică bine bă, tu a cui credeai că e? A ta? Nu e chiar proastă fata. Asta deducem şi din faptul că primele poze de pe profil nu sînt ale ei, a ales de pe internet o piţipoancă mai veritabilă, la care primeşte comentarii de genul „nice pozika” sau „ba da buna esti ma!pe sistem”. Ea are o poză mică în care se observă doar... cît e de mică. Aceste fete au prieteni mulţi, pentru că ele ştiu că „prietenul la nevoie se cunoaşte” şi cîte nevoi mai au oamenii în ziua de azi. În special ele socializează cu cocalarii (ce urît e cuvîntul ăsta), dintre care unii sînt mai curajoşi şi vin cu diferite propuneri deocheate, postate pe sub poze. Cînd vine vorba de sex, piţipoancele sînt elegante şi postează cîte un id de messenger, ca să stabilească termenii în intimitate. Nici cele cu pisi, pisicuţa nu sînt puţine, dar despre ele povestim data viitoare. Pînă atunci, feriţi-vă de piţipoance!

SEX: Eşti dependent de sex?


E vreo problemă dacă îţi doreşti să faci sex des sau dacă se trezeşte „juniorul” de fiecare dată cînd ea trece prin faţa ta? Unii ar spune că „da, sigur ai ceva probleme pe care ar trebui să le tratezi”, alţii, din contră, ar spune că „nu, sexul e sex, cu-i nu-i place?”. Împreună cu cei de la intimatemedicine.com am încercat să rezolvăm acest puzzle. E normal să faci sex de cîteva ori pe zi? Dacă ţi-e frică de faptul că ai putea fi dependent de sex, stai liniştit, mai ales dacă ai o parteneră stabilă pe care o iubeşti mult şi o vezi mai frumoasă decît toate celelalte. Aici nu avem de a face cu dependenţă, ci cu o atracţie fatală, dragoste şi dorinţă de a face sex cu persoana pe care o adori. Nu e nevoie să-ţi faci programare la o clinică ce se ocupă cu cei dependenţi de sex! Acesta e un mod normal de a te comporta. Totuşi, cînd devin lucrurile anormale? Atunci cînd simţi toate cele de mai sus, dar n-ai chef să faci sex decît o dată pe săptămînă sau chiar lună. Cuplurile în care există dragoste şi atracţie fizică nu ar trebui să cunoască limite! Aşa că, domnişoarelor, să nu vă enervaţi dacă partenerul vostru e înnebunit după sexul cu voi şi să nu credeţi că sînt interesaţi doar de zona voastră genitală. Ar trebui să fiţi încîntate că lucrurile merg în această direcţie! E nimfomană femeia care vrea să aibă orgasme multiple? Dacă partenera ta e la fel de nebună după sex cum eşti şi tu, bucură-te şi nu-ţi face probleme! Asta nu înseamnă decît că îţi este devotată pe deplin, te adoră, vrea să se joace doar cu penisul tău şi te iubeşte cu adevărat. De ce să te sperie faptul că are o dorinţă constantă de a face sex? Nu-ţi face idei prosteşti, că ar putea fi nimfomană şi că mai face asta şi cu alţii. Greşit! Dacă e nebună cînd e cu tine, asta nu înseamnă că ar face aceleaşi prostioare şi în patul altuia. Aşa că, dacă i-ai oferit un orgasm şi ea mai vrea, fă tot posibilul să se mai bucură de unul sau două. Ar trebui să fi mulţumit că ai alături o aşa femeie! De masturbare ce ziceţi? Se spunea (demult) că masturbarea e foarte periculoasă, că poate duce la orbire şi că biserica a şi trecut-o în categoria păcatelor. Normal, toate acestea sînt doar nişte „vrăjeli” şi nimeni nu prea mai crede în aşa ceva, din moment ce pînă şi cei aflaţi în relaţii seriose o practică. De ce să te iei de bărbatul tău cînd se masturbează, spunînd că e un dependent de sex? Gîndeşte altfel. Nu e mai bine să ştii că face asta, în loc să caute plăcerea între alte cearşafuri, cît timp tu nu eşti în preajmă? La fel se aplică şi în cazul femeilor care se masturbează. Mai mult, dacă o persoană se masturbează şi în acelaşi timp se gîndeşte şi la partenerul de viaţă, ar trebui să reprezinte un compliment, nu? Şi ce dacă ea vrea să se masturbeze de mai multe ori pe zi? Las-o să se bucure de ea cît timp este singură, deoarece asta nu înseamnă că ar fi dependentă de sex, înseamnă doar că partenera ta abia aşteaptă să ajungi acasă!

miercuri, 6 aprilie 2011

Poza : Picior rupt din os

Fete si baieti beti la petreceri !

It’s almost time for New Year’s Eve party! Every year, boys and girls go extra wild on New Year’s Eve without caring what may happen to them. While it’s a happy day for us to welcome the year of 2011, make sure you don’t get too drunk in the party or you may end up looking like these poor victims below.




De fiecare revelion,ne strangem fiecare cu prietenii intr-un loc unde petrecem..si usor,usor incepem sa pierdem soldati pe front.. !:D




Sper sa va placa